Internett

Hver leilighet er utstyrt med et kablet nettverksuttak som gir tilgang til 100/100 Mbit internettlinje fra Lynet internett. Bruk av dette er inkludert i leien.

Oppkobling av internett

Du trenger en nettverkskabel for å koble deg direkte til en PC eller så kan du koble til din egen router slik at du får trådløst internett til alle enhetene dine. På veggen i hvert soverom er det en boks med inngang til nettverkskabel. Kun én av dem skal virke, normalt er dette den til høyre. BSN tilbyr ikke støtte til oppsett av trådløse nettverk og øvrig nettverkskonfiguering.

Problemer med nettverket?

Om du er usikker på om linjen fungerer som den skal, kontakt Lynet support og de vil sjekke linjen din. *Sørg for å oppgi romnummer ved BSN.

Vaskeri

Alle som bor på BSN har tilgang til vårt vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler som ligger bak resepsjonen i blokk A. Ved siden av vaskeriet har vi også et venterom med sofa. Det koster 14kr for vasking og 27,kr per minutt for tørking.

Påfylling av vaskebrikke

Desom du ønsker å fylle på saldoen på din vaskebrikke så kan det gjøres HER. Dette er en ekstern webside som du kan kontrollere kontodetaljer og saldo og legge til e-post adresse for å få varsel når din vask er ferdig. *Nummeret på vaskebrikken fungerer som brukernavn og passord for innlogging.

Bruk av vaskeriet

Du trenger ikke å bruke egen såpe eller skyllemiddel når du vasker, dette ordner vaskemaskinen selv. Vaskemaskinen doserer riktig mengde vaskepulver i forhold til vekten på det du skal vaske. Når du starter vaskemaskinen, står det i displayet, hvor lang tid, angitt i minutter, den bruker på vasken.

Hvis du ikke henter klærne når vaskemaskinen er ferdig, kan nestemann legge dem i egen beholder, som står i vaskeriet. Denne tømmes en gang pr uke og klærne blir kastet.

    

Treningsstudio

Treningsstudioet er et gratistilbud kun for beboere på BSN. Dette finner du i undergangen rett ovenfor bunnpris i C-Blokken. Nøkkelen din har allerede tilgang til treningsstudioet.

Vilkår og betingelser

Husk at disse må leses og at du huker av på at du godkjenner registreringsvilkårene for at vi skal kunne behandle registretingen. Du finner betingelser og vilkår HER. NB! Det er ikke lenger nødvendig å fylle ut kontrakt for bruk av treningsstudioet, men de andre betingelsene og villkårende gjelder fortsatt.

Åpningstider

Alle dager fra klokken 07:00 til 23:00

Squash

Vår Squash-bane er gratis å benytte for alle våre beboere. Det henger et vaskekort ved squash-hallen som må benyttes for å skru på lyset. BSN har ikke noe booking-system for reservasjon.

Squash-hallen holder til i kjelleren til C-blokken.
Inngangen finner du ved siden av Bunnpris mot Handelshøyskolen BI og åpnes ved å benytte den blå nøkkelchipen.

Squash-hallen er åpen fra kl 07.00 – 22.00.

TV

BSN har avtale med to ulike TV-abonnement leverandører. RiksTV leverer gjennom antenneinngangen og SnapTV leverer gjennom internettilkoblingen. Ved å benytte SnapTV-løsningen vil du ha behov for en router. De som ønsker å tegne abonnement med en av disse må henvende seg til:

RiksTV bestilling   eller  SnapTV bestilling

De har egne tilbud til beboere ved BSN, pass derfor på at du bestiller gjennom disse sidene.

Parkering

Parkering for beboere ved BSN

Er du interessert å starter en leie avtale for parkering med BSN bruker hybel.no for kontrakt signering og betalinger.  Send oss en e-post med ditt  fødsels dato, navn, addresse, telefon, bil regnr. og da kan vi  sette opp en konto for deg hos hybel.no.

Sted: Gunnar Schjelderupsvei 13E
Pris: klikk her for prisliste
Oppsigelsestid: 2 måneder

Ved oppsigelse skal nøkler leveres i en konvolutt med navn og kontonummer. Konvolutten legges i postkassen til resepsjonen dagen parkeringen går ut. Når nøkkelen er levert vil depositumet bli tilbakebetalt.

Vi har noen få plasser som er  oppgradert  med ladestasjoner for EL-bil parkering.

Ekstern parkering

Sted: Gunnar Schjelderupsvei 11
Pris: klikk her for prisliste
Oppsigelsestid: 2 måneder
Depositum på nøkkel: en månedsleie

Nøkler leveres i en konvolutt med navn og kontonummer. Konvolutten legges i postkassen ved hovedinngangen Gunnar Schjelderupsvei 13A dagen parkeringen går ut.  Vennligst send en epost til resepsjon@bsn.no etter du har levert nøkkel\brikken.

For å leie ekstern parkering, send e-post til resepsjon@bsn.no med følgende opplysninger: navn, registreringsnummer på bil, adresse, telefonnummer og datoen du ønsker plassen fra.

Boder

Som innflyttet er det mulig å leie bod i kjelleren til B- og C-blokka for oppbevaring. Bodene er på 7-10 m2 prisen er oppgitt i prislisten. Du må ha din egen hengelås med lang bøyle (se bilde).

Bodene leies på løpende abonnement og faktureres månedlig. Oppsigelsestid er 1 mnd. pluss inneværende måned. Dette meldes i fra til resepsjon@bsn.no. Ved overlevering skal boden være feid og tømt for gjenstander.

Du kan melde interesse for bod HER.

Post

Det er viktig at du sende in flyttemelding når du flytte inn eller ut. Studenten må umiddelbart merke sin postkasse med navn og leilighetsnummer. Du kan melde adresse endring.  her

Husordensregler

Her finner du husordensregler for BSN: