OBOS OpenNet leverer internett fra juni 2024

BSN har inngått avtale med OBOS OpenNet om internett leveranse fra sommeren 2024. Det vil da oppgraderes fra 100/100 Mbit/s til 750/750 Mbit/s internett linje til hver leilighet. Flytting fra gammel til ny leverandør går for hver etasje og starter i midten av mai og forventes å være ferdig rundt 1. juni. Du vil motta melding som gjelder for din leilighet i forkant av byttet. Tekniker fra Nimbus fiber vil trenge en kjapp tur inn i hver leilighet for å kvalitetssikre at alt er i orden.

OBOS OpenNet har direkte kundeservice for beboerne til BSN som er åpen 7 dager i uken. Hvis du kjøper eero 6 Wifi6 ruter fra OpenNet vil kundeservice kunne feilsøke direkte på din ruter. Om du allerede har en ruter du er fonøyd med kan du fortsette å bruke denne som før men uten mulighet for at kundeservice kan feilsøke ruter eksternt. BSN har kjøpt et lager av disse ruterne til en sterkt rabattert pris og selger dem videre til beboere ved BSN for samme pris, kr 490,-

OBOS OpenNet eero 6 ruter til kr 490,-

Om du ønsker en slik kan du hente i resepsjonen og betale over husleie faktura. Ruter vil være din og du kan ta den med deg når du flytter fra BSN, den fungerer som normalt hos alle nettlverandører.