Vi håper du vil trives i din bolig ved BSN

Informasjon til nye beboere

Under følger viktig og praktisk informasjon om BSN og din bolig.

Nøkler

Ved innsjekk skal du ha mottatt en personlig nøkkelbrikke til din leilighet og en vaskebrikke ved ønske. Denne er forhåndsfakturert med kr 200,- som du kan vaske for. Postkassenøkkelen er hengt opp i din hybel på forhånd. Informasjon om dørlåsene: Ta alltid med deg nøkkelchipen når du går ut av rommet, om du bruker chipen to ganger på låsen så blir det smekklås og du risikerer å bli utelåst fra rommet.

Feil eller mangler ved boligen?

Leiligheten skal være forhåndssjekket av BSN, men dersom det skulle være noe i veien med din bolig eller at noe mangler i inventarlisten oppretter du en hendelse under vedlikehold på «min side».

Søppel

BSN har avfallssjakter ved hovedinngang. Vi har også et større avfallsrom på baksiden av B-blokken. Beboere på BSN har ansvar for forsvarlig avhending av avfall. Det er derfor ikke tillat å legge fra seg søppel, papp, møbler etc. i korridorer, oppganger, eller på bakken rundt søppelanlegg. Dette anses som brudd på leieavtalen og kostnad for fjerning belastes leietaker. Ved en sjelden stopp i avfallssystemet kontakt BSN og oppbevar avfall til feil er utbedret.

Vi håper du vil trives i din bolig ved BSN.

Innboforsikring

BSNs forsikring dekker kun bygget og inventar tilhørende BSN. Dvs. at ved en brann, vannlekkasje etc. er du ansvarlig for å ha dine eiendeler forsikret. Skulle mange boliger bli rammet av for eksempel brann eller vannlekkasje vil ikke BSN ha anledning til å finne alternativ bolig til de rammede. Uten innboforsikring risikerer du som beboer å stå uten bolig midt i semesteret.

Lufting ut i korridorene

Hvis du skulle oppleve å få røyk ved matlaging er det viktig at man ikke lufter ut i korridorene. Brannalarmen i korridoren har direkte alarmoverføring til Oslo brann- og redningsetat som vil føre til uttrykning. Unødvendig uttrykning vil belastes av leietaker som utløser alarmen.

Oppkobling av internett

Du trenger en nettverkskabel for å koble deg direkte til en PC eller så kan du koble til din egen ruter slik at du får trådløst internett til alle enhetene dine. På veggen i hvert soverom er det en boks med inngang til nettverkskabel. Kun én av dem skal virke, normalt er dette den til høyre.

FAQ

Informasjon angående de mest stilte spørsmålene finner du HER.